Illustratie van:

Kaweco bemester - Oprol mechanisme Kaweco beregening

Hallo,
wij hebben thuis een Kaweco regenhaspel, alleen is van de zomer het oprol mechanisme afgebroken! dat is zo'n ding die je aan de aftakas van de trekker doet en aan de haspel waardoor die de slangen weer oprolt. nu is mijn vraag, heeft iemand zo'n ding voor me? of weet iemand waar je die kan kopen? heb al verschillende lmb's en oud ijzer boeren benaderd, maar niemand die zo'n ding had.

Groetjes
Jelmer Buunk

Deel dit topic

Reacties

IH-Jansen
Een tandwiel kast ofzo?
jd4050
Als je een kraan hebt kun je het ook zo doen 😃

vastgereden.nl/mediabase/video/…
jordi 1455
Wat is er dan kapot tandwiel, kettingen of assen?
Machineman
Ga effe naar de staja hebben in zevenaar nog wel spul liggen, tenminste 4 jaar geleden nog wel..
johndeerefiat
Www.wnkramer.nl die heeft vast nog wel een sloop kaweco haspel staan.
Jelmer Deere
Ja is zo'n blok! met een as erin die je doormiddel van de aftakas aan moet drijven, ik zal zodadelijk als ik thuis ben een foto maken!
DESLAGERURRE
Nou doe dat eens 😉
956xlpower
Ik weet wat je bedoelt, wij hebben van onze haspel is de turbine kapot gehad, kostte 1000 euro een nieuwe, toevallig ff rond gekeken op internet en complete haspel mee sproeiwagen en betere slang erop voor 800 euro gevonden 😃
Jelmer Deere
Hier een paar foto's:

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kaweco bemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
289