John Deere 3050 - 3050 Hoe startschakelaar demonteren?

Ik heb een john deere die niet meer wil starten, startmotor is goed... als ik de stekker achter de startschakelaar er af haal en hem door verbind start hij wel vanuit de cabine. Maar met de schakelaar er op doet hij het niet. Dan is de schakelaar toch kapot? En hoe moet ik deze eruit halen?? Want ik zou het niet weten.

Deel dit topic

stephan-koops

Reacties

aad3040
Het dashboard bestaat uit 2 schaaldelen, aan beide zijde zit een boutje dop 13 die losdraaien dan kan een schaal deel omhoog gepakt worden, let op in het midden van het dashboard zitten deze aan elkaar gehaakt.
wouter3050
Van onder de startschakelaar is wellicht makkelijker. Omhulsel rond dashboard weghalen en dan is het vanaf de zijkant goed te doen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!