Illustratie van:

John Deere 6400 - Dakluik

Hallo TF-ers.

het dakluik van m'n 6400 is gescheurd bij de schanieren. weet iemand hoeveel een nieuw dakluik + gasveren kost? want dan ga ik die even bestellen.

Deel dit topic

Reacties

quivooij
Het blijft toch lastig om even naar de magazijnman van het mechanisatiebedrijf te bellen en er daar zelf naar te informeren. Hier zal waarschijnlijk niemand zoiets weten.
Fendeere
Dit is een vraag wie bijna niemand, (precies) weet. ik zou idd gewoon ff bellen, of langs gaan bij het mechanisatiebedrijf. dan weet je het meteen en kunnen ze het zonodig bestellen makkelijk toch? dacht ik?
Valtra-Fordpower
Betekenis/Definitie van LandbouwMechanisatie Bedrijf blijft een moeilijk begrip voor sommige... Die beschikken over een magazijn en een prijslijst voor alle artikelen............

Een belletje naar een LMB is trouwens sneller/makkelijker dan het uittikken van dit nutteloze topic.
Fendeere
@ valtra_fordpower idd. makkelijker kan toch niet? dat bellen gaat sneller dan je pc op starten en een topic aan maken enz. enz..
jouwstra
Vragen kost niets natuurlijk... mssn dat er iemand was/is die het weet... je weet maar nooit. Maar ja de beller is sneller dat is natuurlijk wel helder.
Valtra-Fordpower
Straks blért er iemand hierzo dat een setje 100 euro kost, hij bestellen... Paar weken later rekening in de bus, 350euro........... Beller is sneller!
WimBe
Nou ik zeg het toch, luikje zelf is alleen compleet verkrijgbaar zoals ik nu snel zie, en is 334,80E De gasveren zijn 27.27E per stuk. Dit is ex btw. Maar je had ook de dealer ff kunnen vragen 😉
claasfendt
Maakt ook niet veel uit je moet het tog hebben ja tog ???
ramrod
Hier in Staphorst zit een bedrijf die dat kan repareren. Misschien zit er ook één bij jou in de buurt? Die bedrijven doen vaak reparaties aan autobumpers en brandstoftanks
robert_fendt
Hedde gei geen dikke pot leim??? 😃
Ben het wel eens met de mensen hier, bel gewoon ff naar een LMB.
Fendeere
Nu moet je er nog heen bellen om het te bestellen, dus ja schiet nog niet veel op zo, (dat is mijn mening dan)
hankook
Moet even op de sloop kijken bij argi parts
nieuw zal er dur zijn
WimBe
@hankook

Lees mijn reactie even, wil je? 😉
johndeerefiat
Ik heb hem er ook een keer uit gereeden in een laag schuurtje toen was de jd 6410 1 jaar oud. Nieuwe in gezet en de bekleding aan de binnen kant over gezet. en handgreep en gasveeren weer op de nieuwe gezet, was dure grap.
jd user
Heb je niet met lock-tijd geprobeerd?...
Bij de welkoop liggen meestal veel tubes met soorten lijm.En anders de gamma of karwei.Probeer daar eens je voordeel mee te halen.Voor iedere klus en materiaal ......lijmen is geniaal!!!
ramrod
Reparatie kost maar een halve meier
joris ziengs
Ik zal m'n best doen met lijmen 😛 want het gaat mij anders wel veel geld kosten.
DESLAGERURRE
Met open luik de schuur in gereden ? :lol:
Valtra-Fordpower
Zat ik aardig in de buurt met me 350 euro! 😃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!