Massey Ferguson 1080 - afstellen van de remmen

Heb pas een 1080 gekocht. Als ik rem blokkeren de wielen volledig, geleidelijk afremmen is niet mogelijk, wie vertelt me hoe ik dit euvel oplos?
Sus1080

Reacties

kramer
Niet dat ik het zo weet, maar heb je natte of droge remmen ?
Pauls
Dag Sus1080, ik woon in buurdorp en zal wel eens passeren als je wil. Groet Paul
PS na wat opzoek werk, vermoed ik dat er enkel droge remmen beschikbaar waren, maar ben niet geheel zeker
Sus1080
Bedankt Pauls ik heb heel wat opgestoken van je bezoekje. Al wat gesleuteld, maar niet echt opgelost, een eindje gereden met de remmen ingedrukt, daarna gaat het remmen min of meer normaal, maar na een tijdje gewoon rijden keert het euvel terug. Misschien durf ik niet echt genoeg te sleutelen.
Sus1080
Dag Kramer, heb droge remmen, die van jou ook? Heb je ooit dit euvel meegemaakt?
warmerbros
Dit heb ik ook met de 188 maar het schijnt dat stof en remvoering deeltjes tussen de remschoenen en voeringen zit het enige is dan de trompetten verwijderen en de boel controleren en zonodig schoonmaken en vervangen,maar ik dacht dat de 188 natte remmen had, dus ik vermoedt de 1080 ook
MR T
Ik heb ook een 1080 op de kop kunnen tikken die al jaren stilstond.alle olie ververst,alles gesmeerd,en eens goed met de spuitbus wd40op alle bewegende delen gespoten.na enkele weken loopt alles soepel.Opgelet als je de achter wielen demonteerd,ze wegen enorm zwaar.
kramer
Mijn 1080 heb nu natte remmen, toen ik hem kocht had hij aan een kant een droge en de ander een natte en dat werkte niet en heb hem omgebouwd naar nat ( ik kon makkelijk aan onderdelen komen )
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1080 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!