Mc-Cormick F-240 - Bij de aankoop van een huis in Frankrijk krijgen we de McCormick F-240 erbij.

Is dat een lust of een last? Inruilen ? ca 60 jaar jong.
Heeft deze nog enige waarde? Ik ben niet van plan hem te restaureren , geen kennis en geen tijd.
Haje

Reacties

Klein Rot
@Haje ,

Hier zijn de gegevens van deze trekker: lestracteursrouges.com/fichier_tracteurs/…
Haje
@Klein Rot Hartelijk dank, ik zal de plaatselijke trekker garage erbij halen voor een oordeel.
stephan-inter
Foto's?
+2
Haje
@stephan-inter Er staan 5 foto's (van mij) op deze site.
wotan2
@Haje Ik tel er maar 4😜 , maar dat ding had ik al gezien maar de link met deze topic niet gelegd. Maar als ie bruikbaar is zoals hij daar staat zou ik hem niet meteen weg doen, maar gebruiken voor de hoekjes die buurman niet bijhoud. Hier heb je volgens mij meer aan dan alles wat je bij een tuinmachinedealer kunt halen, en een stuk goedkoper.
wotan2
Het ligt er aan hoeveel tuin (gras) je hebt, en of het ding nog normaal werkt. Anders een simpele maaier er achter en je hebt makkelijk je gras aan kant.
Haje
@wotan2 Het is 25 Ha, onder verdeeld in bos, ruig grond, landbouw/grasland die buur boer onder zijn hoede neemt. Blijf nog genoeg over voor een stevige maaier.
50 meter hoogte verschil.
+1
Bert353
Haje, hoe lang heb je dat huis terrein nu al?
Wacht maar eens even met je beslissing, en kijk over 6 maanden een jaar nog maar eens, verdiep je maar eens in die trekker, Ik woon zelf 15 jaar in Frankrijk, en zie dat er erg veel mensen zijn die hier een huis kopen op een gegeven moment op zoek gaan naar een trekker. dat doen ze niet voor niets.

en let op dat die buurboer niet té lang op jouw velden bezig blijft, ik weet niet precies de periode die ervoor staat, maar na een bepaalde tijd word dat terrein dus wel van hem! Franse wet.
kijk dat maar eens goed na. succes verder, en doe die trekker nog niet meteen weg.
Kidd
Mijn advies is hem of als reserve trekker houden of inruilen want die Franse cormicken zijn bijna geen onderdelen voor te krijgen.
En zulke beste trekkers waren die Franse Cormicken ook niet, kun je beter een Duitse hebben.
In Frankrijk is Renault eigenlijk de veilige keuze, veel voor te krijgen (ook nieuw) en kwalitatief goede trekkers, mits er een MWM motor in ligt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick F-240 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!