Fiat F140 - Tips voor een goede fiat winner te kopen

Ik ben van plan een fiat F140 te kopen, iemand tips wanneer je kan zien dat het een goede of een slechte is? heb al verschillende verhalen gehoord dat dit geen goede trekkers zijn en sommige zeggen van wel. we hebben nu al een F100 en deze is wel een goede maar is een 100 vergelijkbaar met een 140?
bisje7050

Reacties

+1
Bakker S
Ze zijn vergelijkbaar lijkt mij. Als je tevreden bent met de winner die jullie al hebben zal deze het vast ook goed doen...
+1
fiatfan
Mark de bresser in oirschot heeft er 2 staan niet te duur. een ervan is nog een hele mooie
valmet6400power
@fiatfan
Zou dat met een reden zijn? 😃
koenclaas
Koppeling is een zwak punt bij deze types. Kameraad van mij heeft een koppelingset van een Fiat 1880 DT erin gezet die kan meer hebben.
stijn-de-bock
Bij mij in de buurt liepen 2 F130s,alle twee zeer degelijke trekkers, zijn alle twee bij een verschillende loonwerker afgebeuld en hebben veel uren gemaakt. Deze waren hier achteraf zeer tevreden over,er was ook een F 140 bij een boer in de buurt en die beweert dan weer dat het zijn minst goed presterende tractor is geweest.
Fendt926Driver
Ik meende ook ooit gehoord te hebben dat de 140 anders is dan de 100 tot 130.
Zit ook een andere versnellingsbak in.
Bakker S
@Fendt926Driver dat klopt. Zit een groep minder op.
Schluterfan
Iemand vertelde mij ook dat je bij de Winners 2 merken elektrische heffen had, de Bosch is goed, maar dat ander merk waar ik de naam van kwijt ben, die heb je liever niet, omdat onderdelen moeilijk te krijgen zouden zijn. Maar ik dacht dat de Bosch EHR pas bij de 2 versie Winners kwam, en vermoed dat de 140 bij de eerste serie er nog niet was?
Bakker S
@Schluterfan magnettie marrelie. Zoiets ja. Heb zelf een van 1996 met een bosch hef. Je kunt beter zonder electro hef kopen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat F140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!