Same Antares 130 - regelen toerental motor.

Onze trekker laat zich niet meer het toerental regelen.,als je hem start dan loopt hij naar 1700tot 1800 toeren en laat zich dan niet met de druktoetsen in de cabine regelen. de regelstang van inspuiters is met de hand te bedienen,waardoor het toerental verandert.is mijn vraag ligt het aan de verstelmotor van de regelstang of aan de sensor die het vliegwiel meet?
heeft misschien iemand hier een oplossing voor ?
groeten harry
driekes 1953

Reacties

same130
Beste harry

Dit ligt hem aan de verstelmotor. Er is een grote kans dat de lagers vastzitten/zwaar punt in de verstelmotor of kapotte veer/veren in de verstelmotor.
groetjes jelke
johndeere7800
Kan de toerentalsensor ook zijn die zit op een hele domme plaats alle ijzer van koppeling en startmotor blijft er aan plakken
driekes 1953
@same130
bedankt alvast voor jullie opmerkingen en zal t.z.t. het resultaat doorgeven.
kan men die verstelmotor in de sloop krijgen en weet iemand een adres voor onderdelen?
groeten Harry
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Antares 130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!