0

Welke opties op de trekker zijn zinvol?

De John Deere 5R-serie is als betrekkelijk kaal trekkermodel leverbaar, maar je kunt dezelfde trekker ook volhangen met tal van opties. Top Agrar zocht uit of die opties zinvol zijn of dat je het geld beter in je zak kunt houden.

Het luxe 5R-model van trekkerbouwer John Deere in de test was met nagenoeg alle denkbare opties uitgerust, zoals de moderne automatisch schakelende Command8-bak, een loadsensingpomp, elektrische bediening, en voorasvering. Het kale model had een eenvoudige 16×16-versnellingsbak en een kleinere hydrauliekpomp, maar was net als het luxe model wel uitgerust met fronthef en -aftakas en een voorlader. Het prijsverschil bedraagt 14.000 euro.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN