Rijkswaterstaat zet tanks met water in om bruggen te koelen

Rijkswaterstaat Noord Nederland laat vanaf dinsdag een aantal bruggen koelen met water.

Deel dit topic

Reacties

+12
radium45
Ik vind het juist niet erg dat een brug niet meer open wil, onlangs stond ik in zeeland na afloop van Concert@See van blof bijna 20 minuten voor een brug omdat er zon lullig zeilbootje de mast een halve meter te lang had.
+4
Dat ze de pleziervaart met een aantal bij elkaar laten komen, om dan de brug te open en te sluiten.
Recreanten hebben tijd zat lijkt mij om even te moeten wachten.

Zou het koelen van de brug niet handiger gaan met een dompelpomp in het kanaal, het opgepompte water met slangen continu over de brug laten lopen.
ElGuapo
@Ford revisiemotor natuurlijk. Zat stroom en water. Maar makkelijk denken is moeilijker dan je denkt.
+1
Gerron
Quote Reactie van @Ford revisiemotor:
Dat ze de pleziervaart met een aantal bij elkaar laten komen, om dan de brug te open en te sluiten.Recreanten hebben tijd zat lijkt mij om even te moeten wachten.

Ik denk dat dat juist gebeurd is toen radium 20 minuten moest wachten. Niet alle boten zijn zichtbaar vanaf het wegdek.
Ik vind het grote onzin dat de brug voor die pleziervaart open moet. Ze kunnen vast wel de mast inklappen zodat ze er onderdoor kunnen zonder dat het wegverkeer moet te wachten. Ik heb nog nooit moeten wachten voor een brug die open moest voor vrachtvervoer! Dat zijn toch wel grotere schepen dan de pleziervaart.
+1
Grasbaal
Het gaat ook wel eens fout: nhnieuws.nl/nieuws/249932/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden water , koelen en rijkswaterstaat geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0