International 423 - Papieren

Hallo,heb een oude International 423 gekocht en mijn vader heeft hem helemaal opgemaakt deze winter.Nu zou ik graag papieren willen vastkrijgen voor op de baan te komen, hij komt van holland en had geen papieren?Moet hij dan naar de keuring
en hij heeft origineel geen stoplichten!

Deel dit topic

opatje

Reacties

xylon
Stoplichten zijn niet verplicht.
Je kan het wel maken met een trekschakelaar aan de remstang.
Corne S
Stoplichten heeft hij wel. Beide knipperlichten beginnen te branden. De ene kant continue en de andere kant waarschijnlijk afhankelijk van de knipperlichthendel. Dit gaat meestal wel als eerst kapot. Bij onze 383 werkt het nog wel.
IHC-power
Stoplichten zijn idd niet verplicht op de keuring, maar je moet hier in België sowieso naar de keuring met de trekker. Wanneer je geen papieren hebt (normaal wnr ie uit Holland komt) MOET je wel een factuur hebben dat je hem daar gekocht of vandaan hebt. Met dat papier kan je naar de verzekering die je de papieren aanvragen. Daarmee kan je naar de keuring voor een administratieve keuring. (dacht toch dat het zo ongeveer zit) En daarna moet je een technische keuring doorlopen.
Mc Cormick d324
Mijn tractor komt ook uit nederland zonder papieren. Eerst maak je een schriftelijke koopovereenkomst met de verkoper (bedrag,adres verkoper,serienummer,...).Vraag aan de invoerder hier in belgie om een bewijs van productie en het productie jaar.
Dan ga je naar de douane om hem in te voeren en te registreren. Dan ga je naar de controle om de papieren te laten afstempelen en moet je kiezen oldtimer of trekker.
Pas dan kan je hem laten verzekeren en als laatste laten keuren.
Laat je niet ontmoedigen door de rompslomp want het valt best mee!!
redeagle14
De oudere Internationals zijn er met en zonder stoplichten. Als ze wel stoplichten hebben werken deze in combinatie met de knipperlichten via een relais onder het dashboard.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!