Illustratie van:

Iseki Meerdere - Hef zakt niet meer iseki TA215

De hef van mijn iseki TA 215 zakt niet meer. Vorige keer zakte hij nog met moeite met een klepelmaaier erin en ik staand op de hef.
Ik ben ook nog niet uit alle knopjes met Japanse teksten natuurlijk. Maar het zal wel een filter zijn? Of hebben jullie een ander idee of mogelijkheid?

Deel dit topic

Reacties

paulusmahandel
Lozeman Smilde weet wel antwoord met deze types
inspecteurfendt
Daalsnelheid perongeluk dicht gezet?
duitshuisje
Mijn zoon is nu bij de trekker in Duitsland. Ik begreep al dat er op de plaats waar die knop zou moeten zitten wel een gat zit maar geen knop. Misschien komt dit omdat er zo een kastje rechts van de stoel is gemonteerd om de hef mee te bedienen? Zal vragen of hij dat kan bekijken. Heb uit Australie een manual gekocht maar dat is hier en daar toch net even anders. Ik begreep dat deze trekkers alleen voor de interne markt gemaakt zijn en dus weinig hier voorkomen...….Heb ik weer! Als ik wat weet meld ik het hier. Als iemand iets over dat regelkastje weet hoor ik dat graag.
Dank voor de reaktie's, groet, Govert
duitshuisje
Ik ben er nu achter dat als ik spanning zet op de draad die gaat naar het apparaatje dat zit op de plaats waar denk ik normaal de daalsnelheidsregelknop zit, de hef wel daalt. Je hoort dan ook een klep open/dicht gaan. Deze draad heb ik ergens onderbroken.
Maar het gekke is nu dat de hef alleen goed werkt als hij niet bovenin staat. Want als hij bovenin staat reageert hij niet meer hoewel ik de klep wel hoor aanslaan. Nog gekker is dat hij na zo'n 20 minuten weer wel wil zakken. Dit is te herhalen. Er zitten lijkt mij meer electrische kleppen in, ik weet niet precies waarom (ben geen kenner).Blijft er iets hangen? Hebben jullie enig idee?
En andere vraag: is de hefhoogte in te stellen want als ie 5 cm minder hoog heft doet hij het goed.
paulusmahandel
Er zit een hoekmeter sensor op, meet deze eens door
Is deze niet defect
duitshuisje
Ohhh, dat is een goeie, dat wist ik niet. Is dat een zwart vierkant kastje aan de zijkant bij het rechter achterwiel of is dat iets anders. Of kun je mij zeggen waar hij dan zit?
duitshuisje
Deze foto gemaakt van de achterkant. Ik neem aan dat dit kleppen zijn. Zitten er een stuk of 4 van in. Kun je met het centrale boutje (als het dat is ) iets stellen? De daalklep zit aan de voorkant van het huis, maar zo te voelen zit daar geen centraal boutje op

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Iseki ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0