Valtra 900 - radio valtra 900

Als ik de radio van de 900 aan heb(zoalst meestal) En ik doe de ruitenwissers en/of het zwaailicht aan, begint de radio te storen, heeft iemand een idee hoe dit zou kunnen?
Valtra96

Reacties

superboer071
Kan zijn dat je radio te weinig spanning krijgt doordat je die spanning kwijt bent aan je ruitenwisser en/of zwaailicht.

zit je radioantenne mss niet toevallig aan je ruitenwisser dat ie daardoor gaat storen?
jannickmarmix
Of je hebt slechte verbinding met de zender, hierdoor kan de spanning in de kabels van de apparaten die je aanzet en die straling geven wat gaat storen, oplossing lijkt me een andere (betere) antenne
Valtra-Fordpower
Als de zekering ploft van je radio stopt waarschijnlijk ook de ruite wisser en de zwaailamp.
Trek een zware voeding (2,5mm²) en sluit die apart aan. Mocht het probleem zich nog voordoen kun je een ontstoringscondensator plaatsen bij de ruitewisser. Als het dan nóg gebeurt is het tijd voor een andere antenne of radio.
Valtra96
Oke, bedankt voor de reacties, ik zal eens kijken
Valtra96
@superboer071
Ik denk niet dat dat 1e het geval is, want het gebeurt gelijk al als je de ruitenwisser OF zwaailicht aandoet, en als je dan de andere er bij doet zou het zo moeten zijn dat de radio dan noch zachter gaat, maar dat is niet het geval
robert_fendt
Zou het niet aan de massa kunnen liggen? Misschien krijgt de radio dan wel te weinig spanning als de ruitenwissers aanstaan.
Zoek het stekkertje eens op en schuur hem kaal en zet hem in de vaseline-spray.
Favorit614
De electromotoren geven een magnetisch veld af die stoort op de radio.
Vergelijk het maar als je mobiel afgaat bij je computer.
waarschijnlijk met een andere (merk)radio is het over.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!