8

Hoe kan ik een (door mij aangemaakt) bedrijf verwijderen?

Ik was uit nieuwsgierigheid aan het kijken hoe je een bedrijf aan kan maken op deze site. Dus ik heb allemaal onzin ingevuld (😅) en toen per ongeluk op opslaan geklikt dus heb ik per ongeluk een bedrijf gemaakt maar wel met andere persoonlijke informatie van mij. Weet iemand hoe ik dit bedrijf kan verwijderen😅.

Het bedrijf dat ik per ongeluk heb aan gemaakt is loonwerkbedrijf Hollands uit Anne's kamer (😅). Ik weet niet of dit gaat maar kunnen jullie dat misschien rapporteren zodat het (hopelijk) weggaat.

Deel dit topic

Reacties

+4
Als dat op prikkebord is dan is dat heel makkelijk. Christo en ik kunnen je genoeg tips geven om het te laten verwijderen.
+1
Sorry haha maar ik snap het nog steeds niet😅 Ben nog niet zo bekend met deze site😬@Erik!1879
+1
@ellenh misdraag je een paar dagen,en ligt zo weer van de site af
Dat zal wel lukken haha maar ik kom niet op de pagina van dat 'bedrijf'😅@wotan2
+1
@wotan2 Ja voor tips kun je dan naar @Wimsumar die kan dat goed
+1
Loonbedrijf Hollands uit Anna's kamer.?
Ja hahaha😅 @bartjuh

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0