Illustratie van:

Same Hercules - Deuren draaien naar binnen of buiten?

Weet iemand vanaf welk bouwjaar of welk type hercules met de deuren naar binnen draaien? en welk type naar buiten draaid?

Deel dit topic

Reacties

claasfendt
Je bedoeld denk ik of ze naar voren of naar achteren openen geen idee
IH-Jansen
Naar het achterspatbord toe dus naar achter en neem aan naar buiten
Same Minitauro 60
Naar binnen of buiten? Elke trekker draait naar buiten toe... 😛 Ik heb nog geen enkele trekker gezien waar de deur in de cabine draait...
Deze draaien naar de spatborden toe... Dat is bij alle Same types van dat jaar. Buffalo, Tiger, Tiger Six, Centurion, Panther, Laser, Hercules, Jaguar, Drago, Trident, noem maar op... 😉

Bij de nieuwere types zoals Explorer, Silver, Antares, Titan enz draaien de deuren naar de motorkap toe.
Bij de Rubin draaien deze ook naar de spatborden toe.

Vanwaar die interesse?
poech prut
Van de 18 of 19 verschillende hercules foto's die ik heb, draait de helft naar de motorkap toe open. Ik denk dat dat de nieuwere type's zijn.
rva1993
Bij de laatse types draait ie naar vooren en bij de vroegere types naar achte maar bij ons gaat ie naar achter toe
Same Minitauro 60
@poech prut

Inderdaad... Zie het ook net, blijkbaar de latere... Alhoewel dat er hercules tractoren van het jaar 1980 zijn die zowel naar de spatborden als naar de motorkap toedraaien...
Kremers
Vanwaar de interesse hoe deuren bij zo apparaat los gaan ? Ik vindt wel hele gafe trekker me buurman is wel eens met een trident 130 bezig.Van dat geluid kun je best wel genieten.Ik denk wel dat als ie er een hele dag op zit zn oren wel toeteren.
jordi 1455
Vraag maar es aan Tf lid joop-same die weet het vast wel. De SAME Hercules is in 1979 op de EIMA voorgesteld aan het publiek. de productie is in 1983 gestopt.
joop-same
De eerste 60 stuks tot s/n 1060 draaiden de
deuren aan de voorstijl, daarna aan de achterstijl
gr.joop-same.
jordi 1455
@joop-same

zoals deze met de deur aan de voorste stijl, ik denk dat deze hercules s/n 1001 of 1002 is

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Hercules ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
2