Wat kost verzekering voor mini tractoren

Ik zou graag eens willen weten uit interesse wat een mini tractor aan verzekering en of tax kost per jaar. Ben van plan om een nieuwe te kopen. Een 18 pk'ke 3cilinder
Gilliam

Reacties

stephan-inter
Je verzekeraar al gebeld voor een offerte?
erik9831
225€ ongeveer... Inschrijving en jaarlijkse taxen zijn er niet te betalen, zoals het geval is bij auto's.

Als de trekker ouder is dan 25 jaar, dan komt het uit op een 175€. Dat zijn de 2 prijzen die ik ongeveer betaal voor mijn tractoren.

Als er mensen zijn die het goedkoper hebben in België, laat maar weten waar en hoeveel.
Fendttrisixfan
@erik9831 dan betaal jij wel veel, moet voor 150 ook wel lukken
erik9831
@Fendttrisixfan dit is bij kbc... Zijn eens gaan kijken bij een onafhankelijk makelaar, was duurder. Bij een andere kbc waren ze dan weer een 2x 5€goedkoper. Bij de eerste wisten ze zelfs nog niet het prijsverschil uit te leggen...
Fendttrisixfan
@erik9831 ik zit ook bij kbc
+1
erik9831
@Fendttrisixfan en dat snap ik dan weer niet... Hanteren altijd verschillende prijzen allemaal. 😠
Freggel
@erik9831 winstmarge/kostenverrekening van de kantooruitbater. Zijn meestal zelfstandigen of kleine vennootschappen, dus die krijgen een tarief van KBC en rekenen daar dan nog wat bij voor zichzelf. Een agent die jou graag wil binnenhalen zal misschien wat korting geven door zijn eigen marge wat te verlagen, maar zoals je zelf mocht ervaren gaat dat over enkele procenten. Op een bedrag van 150 EUR maakt dat weinig verschil inderdaad.
+1
Gilliam
OK merci dan ga ik daar zeker eens achter horen maar dan heb ik ongeveer al een idee van.... Alvast bedankt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!