Deutz D15 - Een stuurwiel vervangen van een deutz1 d15

De moet in het stuurwiel is los maar hij zit muur vast wie weet hier raad mee deutz1 d15 leifhebber
P fransen

Reacties

+1
bas101
Poelietrekker erop zetten en desnoods een klap met de hamer geven , met gasvlam verhitten wil ook wel helpen , t beste is de moer er 2 windingen op laten zitten want meestal zit deze op een konus , as ie los komt komt ie met een klap los en zonder die moer heb je naderhand een gezicht met een vorm van een stuurwiel.
+1
wim-same
@bas101 Ik hoop dat je gelijk hebt. Warm stoken, Bij SAME zit er al kunststof om heen. WD 40 erop, Poelietrekker er op, dagen laten staan iedere keer weer WD 40, iedere dag iets strakker, maar vergeet het maar.
+1
wim-same
@P fransen Als je al een goed stuurwiel heeft, Dan de oude heel voorzichtig in slijpen tot hij open is. kijk uit dat je de spiebanen niet beschadigd.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D15 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!