Fordson Major - demonteren pesci EC4 kraan

Hallo ik ben een nieuwe hier !! Ik heb een carlo pesci EC4 kraan achter op m'n 1954 Fordson. In de mast zijn waarschijnlijk twee leidingen door gerot. Nu hoop ik dat iemand mij kan vertellen hoe ik die mast er af krijg. Bestaan er tekeningen ofzo. Alle slangen en de giek zijn er af, maar nu?? Hij moet omhoog maar er is geen beweging in te krijgen. Waar zit ie op vast? Ik hoor graag. groetjes Wouter
wcastendijk

Reacties

fendtinterfan
Andere kraan ergens vandaan toveren en dan eraf trekken ofzo? geen idee hij kan trouwens wel eens met bussen vast zitten.
fordmajor
Heb je een foto?
Deutz-5006
Ja foto idd dan weten we beter waar we over praten!
wcastendijk
Andere kraan? ik heb er ooit ééntje gezien op een oude foto. Ergens in noordholland. Ik maak vandaag foto's. Vast bedankt voor het meedenken.
stuifzand
Je kunt hier eens navragen

www.trekker-onderdelen.nl
wcastendijk
Ik heb 5 foto's geplaatst. Ik denk dat ik onderop iets moet los maken om de mast te kunnen liften. Ik snap nogsteeds niet precies hoe. Ik ben nu de dwarsbalk waar de mast op staat aan het demonteren. hoop dan de onderkant te kunnen zien met een vette moer ofzo. sugesties iemand??
wcastendijk

Ik heb eindelijk tekeningen te pakken en denk dat ik weet hoe het moet. Morgen eens met twee persen aan de gang. Hoop dat de onderdelen uit elkaar willen !
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!