Illustratie van:

Massey Ferguson 135 - Wat is pressure control

Hallo,

Ik vraag me af wat pressure control inhoud op een Massey Ferguson 135. En ging/gaat dit ook snel stuk. Want mijn mf is hier ook mee uitgevoerd geweest alleen is dit er nu uitgehaald door de vorige eigenaar. En de hefbediening doet weinig. Ik zou dit graag er weer terug op willen bouwen en hem weer orgineel maken. Wat is jullie mening/advies hier over?

Groet Siebert

Deel dit topic

Reacties

Pauls
Op deze site vind je veel info over (Massey) Ferguson : annatefka.com/
Wat betreft pressure control : Je kan met een getrokken werktuig (4 wielige wagen en een extra hulpstuk) toch extra gewicht overbrengen van de wagen naar de trekker zodat de achterwielen extra gewicht krijgen en je zo goed grip kan krijgen. Nadeel is wel dat de trekker vaak ook met de neus in de lucht wil en sturen moeilijk wordt. Ik heb het vroeger met onze 185 wel eens gebruikt, en werkt mooi maar eerlijk gezegd, vaak is het nodig omdat de ondergrond nog niet voldoende goed is om over te rijden, en dan kan je beter een weekje wachten zodat de grond wat beter gedroogd is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0