Ford 4000 - hefinrichting

Hallo,

ik had een vraag of iemand misschien weet waarom mijn hef niet werkt op de hendel maar als ik gas geef dat de hef omhoog gaat. Ook als ik er iets in hang werkt hij niet op de hendel en kan die het ook niet meer beuren. Dus mijn vraag is of iemand weet hoe het zo kan zijn dat mijn hef niet op de hendel werkt en als ik gas geef dat hij omhoog gaat en als ik het gas dus loslaat dat het weer zakt.

alvast heel erg bedankt.
lars-broekkamp

Reacties

jammermaarhelaas
Heb je de achterbrugolie gepeild? Zie dit topic, bovenaan en onderaan.
tractorfan.nl/topic/189874/

Werk je ook met externe hydrauliek (kipwagen, kuilsnijder, enz.)? Heb je daar wel voldoende olie opbrengst en druk/kracht?

Is de achterbrugolie wel eens ververst? Ooit het aanzuigfilter schoongemaakt?

Het kan ook nog dat dit aanzuig filter verstopt zit. Die zit in de achterbrug en om er bij te kunnen moet de tractor door midden.
En het kan wezen dat de pomp versleten is, maar die optie zou ik voor het laatste bewaren.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!