Illustratie van:

Ford 8240 - De hefinrichting wil niet zakken, wel omhoog

De hefinrichting van de Ford wil niet zakken, geen foutmelding. Hij gaat wel omhoog, 1 keer ging ie na een tijdje naar beneden. Achter op het spatbord werkt het ook niet, tenminste alleen omhoog..

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
Hij geeft dus geen foutcode op het dashboard? Staat de grote draaiknop helemaal linksom op positieregeling?
Klopt de waarde van de hoogte wel op het dashboard?
hans30
@nhmonteur ja de positie regeling is naar links. En geen foutmelding en waarde is goed. Het rare is dat ie wel naar 1 x naar beneden ging
nhmonteur
@hans30 als je er gewicht in hangt maakt het geen verschil? En gaat hij naar beneden als je de snelhefknop naar beneden bedient?
Wellicht blijft de daalklep inwendig iets hangen. Omdat hij het zo nu en dan wel doet.
hans30
@nhmonteur gisteren van alles geprobeerd....
Maar vandaag gewoon de hef handle paar keer omhoog en naar beneden gedaan en toen ging ie weer. Blijft wel raar. Maar zolang ie het doet, doet ie het.
nhmonteur
@hans30 dan kan het ook goed wezen dat de potentiometer van de hefhendel wat slecht begint te worden. Maar zo lang alles werkt niks aan doen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8240 en hebben de trefwoorden hefinrichting en hef geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!