Valtra 3-2-1 actie

Trekkers van Valtra spelen steeds vaker een hoofdrol. Dat is niet zo vreemd: of het nu een Valtra uit de A-, de N-, de T- of de S-serie is, deze betrouwbare, energiezuinige en innovatieve modellen komen glansrijk door alle audities.  Nieuwsgierig welke rol Valtra in uw bedrijf kan spelen? Dan is dit het moment om bij uw Valtra-dealer te gaan kijken. Want tijdelijk krijgt u 3 jaar 0% financiering, 2 jaar fabrieksgarantie en 1 jaar gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Valtra trekker uit voorraad. Op is op, dus niet te lang wachten… 3-2-1 actie. Kijk hier voor alle voorraadmodellen…

Bron

Valtra 3-2-1 actie
trekkerweb.nl

Deel dit topic

Reacties

+4
walker1
Nou, ze geven het weg hoor.
3 jaar financiering tegen 0% rente, nou de rente staat momenteel overal belachelijk laag en is al bijna 0%.
2 jaar fabrieksgarantie, ja duh, dat is gewoon een minimale wettelijke garantietermijn.
1 jaar gratis onderhoud, wat heeft een nieuwe trekker het eerste jaar aan onderhoud nodig? Bijna niks, maar is uiteraard ook afhankelijk van de gemaakte uren, dus daar zal ook wel een max. aan vastzitten.
Dan geldt deze actie ook nog eens uitsluitend op de voorraadmodellen, dus ze doen net alsof ze van alles cadeau doen, in de hoop dat men ze komt verlossen van overtollige voorraad.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden valtra , trekker , onderhoud , financiering , trekkers en aanschaf geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0