International 624 - 3 weg thermostaat

Ik zoek een 3 weg thermostaat voor mijn 624
De daeler in de buurt heeft er geen en kan of wil geen vinden

Deel dit topic

Jack 624

Reacties

interman
Dan is het ' wil' er geen vinden, kramp heeft ze gewoon neem ik aan..
trekker-onderdelen.nl/page9.php/…
deutz110
Granit of ihcparts google zoekken miss staat er war granit heb een groot boek met veel onderdelen op de site staat niet alles

je ken het beste even google en dan ichparts
monteurtje
Wat boedoel jij precies met een "3weg" thermostaat?
een gewone thermostaat ken ik wel en heeft 3059676R92 als bestelnummer (orgineel) raad je wel aan om orgineel te nemen heb ervaring met imitatie maar die deden hun werk absoluut niet goed werd elke keer toch iets te warm. orgineel kost ie rond de 20euro.
Jack 624
Ik bedoel daarmee dat het een thermostaat is die tussen drie slangen hangt is van messing bij kramp en granit hebben ze hem niet
radium45
@Jack 624

En de derde aansluiting is bedoeld voor de kachel of zo?
Wimsumar
Beste Radium45]

Quote:
derde aansluiting

Welnee, dat is de aansluiting voor de waterpomp.
DESLAGERURRE
De bypas 😉
basia
@DESLAGERURRE

Ja ; juist bypass ; Oftewel zolang de thermostaat nog gesloten is ; wordt het koelwater "rondgepompt " via waterpomp 3 e aansluiting weer in blok !
Als thermostaat geopend is gaat het koelwater van pomp door geopende thermostaat naar radiateur . N.B. de by pass is vaak een dunnere slangaansluiting .
magerehein
Is dat wel orgineel? of is dat er later opgebouwd
basia
@magerehein

Volgens mij is het origineel ; en misschien past een thermostaat van b.v. een Fendt 105 ook ( zit ook een 3 weg thermostaat op )
radium45
Zoek je deze?
monteurtje
Die horen standaard niet op een 624 thuis, die dingen komen alleen voor bij de oudere serie's bijvoorbeeld de D serie zaten ze veel op.
radium45
@monteurtje

Ja idd. Ik heb ook het idee dat dit niet origineel is.
Jack 624
Jongens hartelijk dank voor jullie adviezen ed heb een 2e handsje gehaald bij vd elzen had er nog een liggen ze worden niet meer gemaakt.
radium45
Plaats ff een afbeelding, wil nu ook wel weten hoe zon ding eruit ziet.
monteurtje
Kijk hier maar eens dit is zo'n ding.
kramp.com/shop/action/…
radium45
kramp.com/shop/action/… Net als deze dus, maar dan voor een IH
magerehein
Is dat thermostaathuis niet te delen? Kan je er wel een andere thermostaat bij zoeken....zal toch wel redelijk universeel zijn
monteurtje
De thermostaat huizen zoals op de foto's zijn NIET uit elkaar te halen om een nieuwe thermostaat te monteren je kan ze alleen in z'n geheel vervangen.
maar het lijkt mij goedkoper en beter om bij een 624 een nieuwe slang te monteren en gewoon weer een nieuwe orginele thermostaat te monteren.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!