Fendt 308 - Deksel Bosch dieselpomp

Beste,

Na de mechanische sjoemel werkzaamheden aan de 308 ls begint hij te lekken aan het deksel waarachter de stelschroeven zitten. Ik krijg hem niet meer dicht helaas. Nu zie ik dat erachter een rubber pakkingske zit die ik graag zou willen vervangen. Origineel fendt is het niet beschikbaar. Weet iemand waar ik dat pakkingske kan halen?

Bedankt weer alvast,

Gr Matthew van der loo

Deel dit topic

matzzz

Reacties

+2
arnoud
Bj dikkenberg dieselservice
+1
matzzz
@arnoud heb hem gebeld en voor 1,5 euro ps heb ik er een aantal laten komen
unipower
Misschien kun je deze nummers eens natrekken? Is al even geleden dat we dit gehad hebben maar misschien kun je het nog bestellen, wij hebben er ook de rubber ring uit gehaald voor het dekseltje 😉

(klik om te vergroten)

Afdichtset voor een bosch lijnpomp
+1
matzzz
@unipower ahaa merci, maar heb er nu bij dikkenberg laten komen.
InsaneNL
Lijnpomp met een rsv regelaar serieus 10 seconden werk om op te zoeken... granit nummer: 2581427010003 setje kost +-10 euro.
matzzz
@InsaneNL knap dat het lukt binnen 10 sec. Bedankt!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!