Dubbelzwads uienlader van SU-Tech

Machinefabrikant SU-Tech heeft een nieuwe uienlader ontwikkeld waarmee twee zwaden tegelijk opgeladen kunnen worden. Een dubbelzwads uienlader heeft als voordeel dat er geen hoge snelheden meer nodig zijn om toch voldoende capaciteit te hebben tijdens de oogstperiode. Ook zorgt deze lagere rijsnelheid voor minder beschadigingen aan het product. Het eerste model is uitgevoerd voor twee bedden van 1,50 breed. De machine bevat twee aparte lijnen van spijlenbanden en een egelband. De uien worden afgevoerd via een brede afvoer. Veel details zijn gelijk aan de bekende enkelzwad uienladers…

Deel dit topic

Reacties

+1
GerbertXL

Filmpje zodat je niet naar dat gruwelijke trekkerflep hoeft. Filmpje niet van trekkerklep zodat je ze niet stimuleert met hun bagger.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden Uien en machine geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN