Illustratie van:

Case International 856 XL - te snel warm?

Onze case wordt te snel warm.
is daar een polossing voor?

Deel dit topic

Reacties

t6010plus
Is 1 niet genoeg?
jerseyboer dk
Te weinig koelvloeistof
casejxu
Zorg er voor dat de gril en radiateur goed schoon zijn, vaak ziet deze er van buiten wel schoon uit maar tussen de ribben heel slecht, of hij zit van binnen verstopt, haal desnoods de radiateur der af en laat deze schoon maken door gespecialeerd bedrijf, die maken m van binne ook goed schoon. je kan trouwens proberen om m zelf te spoelen,
dit doe je door de tuinslang onder aan de radiateur aan te sluiten via een zelfgemaakt verloopt en dan tijdje laten lopen, soms wil dit ook wel helpen
Robert87
Zit er genoeg koelvloeistof in??? Kan namelijk zijn dat je waterpomp niet kan circuleren, omdat er in de boventste koelwater slang een lucht bel in zit!
mats jw
@t6010plus
inderdaad is 1x niet genoeg je ander topic staat er ook nog op.
t6010plus
@mats jw

ongeduldig?
boerjupke
Genoeg koelvloeistof?
radiator grondig schoonmaken?
of indd luchtbellen erin
redeagle14
Dat is een bekend probleem. Wij hebben ooit wel eens de radiateur 3 tot 4 mm naar voor verplaatst. Dan loopt de vin anders in de tunnel en koelt hij beter.
wiegehts
Termostaat dr uit halen eind probleem in de winter dr wel weer in doen anders word ie helemaal nieg warm
mf 35X driver
Luchtfilter
monteurtje
Gewoon de thermostaat vervangen koelvloeistof bijvullen en opnieuw proberen waarschijnlijk is dan het probleem over, is het makkelijkst het snelst en het goedkoopste om als eerste te proberen. LET OP!!!! monteer wel een orginele thermostaat om dat imitatie niet echt goed werkt (spreek uit ervaring)
case ih cvx puma
@t6010plus

wistniet of het een case ih was of een normale case
De IHC 733 E
Al zit er maar een klein gaatje in de radiateur. loopt zo'n machine al warm. Maar het kan ook zijn dat je V snaar Niet strak genoeg zit. Zul je even moeten kijken. en anders naar je thermostaat Kijken Of die nog werk. ff in kokend water leggen de thermostaat. en als die open gaat is die goed. Of je laat de thermostaat er uit dan wil die wel Koelen.
mf 35X driver
Wat kost zn nioeuwe termostaat?
Wimsumar
Beste mf 35X driver]

Quote:
wat kost zn nioeuwe termostaat?

Van de prijs wordt je niet warm of koud van.( Daar kunnen ze niet eens een gratis nieuw toetsenbord bij doen 😉 ).

histoparts.com/oscom2/catalog/…
Corne S
@monteurtje

Beetje oud topic. Ik wel van een 44 serie ook de thermostaat vervangen. Maar nu zit er geen beweging in in die 2 bouten. Ik ben bang dat ik ze afdraai (staal in gietaluminium). Wat raad je aan?
monteurtje
@Corne S
Gewoon proberen of je er beweging in krijgt, beetje heen en weer draaien tot je de bouten steeds meer rond krijgt. Sneuvelt het huis dan geen nood, ik kan je zo een gebruikte aanbieden voor niet al teveel geld.
Corne S
@monteurtje

Gelukt met een beetje warmte.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 856 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0