Illustratie van:

Vliebo kuilverdeler - Opknappen Vliebo Kuilverdeler

Ik ben onze vliebo kuilverdeler aan het opknappen, of nouja opknappen, eigenlijk gewoon overspuiten.

Nu ben ik alleen nog opzoek naar de juiste kleur om hem over te spuiten. Ik had hem naast onze trioliet kuilsnijder gezet en deze kleur leek er helemaal op. Heb toen bij het mechanisatiebedrijf een pot verf met mullos kleur meegenomen en de kuilverdeler overgespoten. Maar deze kleur is niet de juiste kleur, deze kleur is véél te oranje. nu is dit opzich niet erg omdat er nu al mooi een grondlaagje opzit, ben enkel nog op zoek naar de juiste kleur om de kuilverdeler over te spuiten.

wie heeft er ervaring met een vliebo kuilverdeler opknappen en welke kleur heb je hiervoor gebruikt?

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Fendtthebeste: Als je dat "Mullos-oranje" dan toch weg wil spuiten doe het dan met Fendt-(velg)rood, dan kunnen verfrestanten later ookgoed benut worden. 😄
fendtthebeste
Haha, ja fendt-rood lijkt inderdaad ook best veel op de kleur. Maar is volgens mij toch te licht net als de kuhn-kleur. Zag hier ook een foto op TF staan die op was geknapt en wel de juiste kleur had, zal anders daar eens achteraan gaan.
magerehein
Vliebo bellen en vragen naar het RAL nummer.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vliebo kuilverdeler ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2