Gezocht: Weideblooter 2.20m

Hallo,

Ik ben op zoek naar een twee de hands weideblooter voor achter mijn International 533, ik zie veel die smaller zijn als de 533 en veel die te zwaar zijn voor de 533. Wie heeft er nog een behoorlijke liggen ?

Alvast bedankt Maarten

Deel dit topic

Reacties

NHSanderJD
Marktplaats
google
matzzz
Mee die dingen gooien ze je dood op internet
Wimsumar
Beste Maarten_H: Neem gerust een 2,75 meter brede weidebloter ( die zijn er veel meer). Door wat langzamer te rijden kan een I.H. 533 dat wel aan.
Wimsumar
Beste Maarten_H: Of neem "de gulden middenweg" (2,55 m.)

Te koop: mechanisatie.nl/aanbod/details.php/…
Maarten_H
Wimsumar,

Bedankt, ik wist niet dat het met 2.75m ook ging (langzaam rijden), die zijn er genoeg.

Maarten
Wimsumar
Beste Maarten_H: Ik heb zelf ook een 2,75 brede bloter en 56 pk trekker. Voor mooi maaiwerk hoef ik niet harder ( +/_8 km/uur) te rijden (geen sterkere trekker nodig).
WimBe
Zeker wil dat als je het bij 'bloten' houdt. Ga je er mee maaien... dan wordt het wel krap... Plus je houdt er geen bloter aan over 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0