International 644 - Aftakas pto tandwiel stuk?

Ik heb een international 644 gekocht . Maar als de aftakas zwaar belast word dan is t net of de tandwielen over elkaar klappen alsof ze versleten zijn. Als ie ligt belast word zoals gwn voor kunstmeststrooier dan is er niks aan de hand. Zijn er mensen hier met enig idee of ervaring hier mee?
Romkerozema

Reacties

jo845xl
Denk eer dat het in de verbingdingsbus zit die de 2 assen van de pto ( inschakelen ) verbind .
Dat zogezegd de splines op de assen versleten zijn .
Links onderaan de treeplank zit een deksel , als je dat verwijderd kun je al 2 tandwielen zien en controleren en anders achteraan het huis van de 2 stompen verwijderen en controleren .
Als je in beide niks abnormaals ziet zal het probleem zitten wat ik al aangeeft maar dan zal de trekker doormidden moeten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 en hebben de trefwoorden aftakas en pto geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!