Deze boeren hoeven hun melk niet zo nodig aan het buitenland te verkopen: ‘Alleen aan Ouderkerk en Amsterdam’

Vastberaden begon een groep boeren nabij Amsterdam een zuivelonderneming. Hun doel: natuurvriendelijke melk leveren aan de hoofdstad. Het bleek worstelen en weer boven komen. ‘De tijd is rijp voor onze melk. Als het nu niet lukt, lukt het nooit.’
 Deze boeren hoeven hun melk niet zo nodig aan het buitenland te verkopen: ‘Alleen aan Ouderkerk en Amsterdam’ (trouw.nl)

Vastberaden begon een groep boeren nabij Amsterdam een zuivelonderneming. Hun doel: natuurvriendelijke melk leveren aan de hoofdstad. Het bleek wor...

Nieuwsgrazer

Reacties

Erik!!1979
Geweldig initiatief!!! Jammer dat je dan weer leest dat de miljarden bank hierin niet gelooft en ook niet probeert te ondersteunen. Dit bedoel ik nu met de tegenhanger van wat ik doe. Zelf extra meerwaarde creëren. Hier gaat FRC nooit op een nette manier van winnen. Dit is echt!
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @Erik!!1979:
Hier gaat FRC nooit op een nette manier van winnen

RFC ondersteunt het initiatief juist.
Erik!!1979
@Jack Rijlaarsdam Dat kan. Weet ik niet, gaat mij om die onzin van planet proof. Planet proof is bulk met een kleurtje (tenkoste van de rest die niet mee mag doen) Dit is echt.
+2
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @Erik!!1979:
Dit is echt.

Wat is er echter aan dan mijn melk? Het is gewoon een gelikt marketingverhaal, zo had RFC de PP-melk ook voor ogen. Jammer dat er naast een verdwaalde buitenlander nog wat leden-azijnzeikers zijn die de eigen afzet de put in praten.
Erik!!1979
@Jack Rijlaarsdam een multinational die wereldwijd melk koopt verkoopt verwerkt etc. Met de Rabobank als groot aandeelhouder kan nooit dat gevoel brengen als de individuele boer.
Erik!!1979
@Jack Rijlaarsdam Maar een vele belangrijkere vraag. Ben je er bij op 1-10?
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @Erik!!1979:
een vele belangrijkere vraag.

Dat lijkt me niet zo'n belangrijke vraag, maar ik ben van de partij. Moet nog een zooitje oude autobanden kwijt.
Erik!!1979
@Jack Rijlaarsdam FDF wil het netjes houden. Ik hoop dat de FRC ledenraadsleden dat niet gaan verklooien met auto banden 😜. Maar super dat je er bij bent!
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden melk , zuivelonderneming , amsterdam en buitenland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!