Illustratie van:

Guldner A2K - Handleiding

Geachte heren, Ik heb dus een Guldner type A2KN, PS 17, zonder hefinrichting en van bouwjaar 1960. Ik heb een Duitse bedienungsanleitung van een Guldner AK. Lijkt sprekend op mijn trekker, maar weet dus niet zeker of deze bij mijn trekker hoort. Nu zoek ik een Nederlandse beschrijving, handboek, werkplaatsboekje of hoe het ook maar mag heten van de A2KN.

Groeten uit Kerkenveld
Henk de Lange
henkdelange@kpnmail.nl

Deel dit topic

Reacties

lindehydrocart30
Wij hebben ook 2 spessarts 😉 ook nog wel een bult onderdelen 😉. maar ik heb er ook geen boekje bij 😉 en volgens mij is A2k hetzelfde als A2KS, op onze ene spessart staat A2k, en de andere A2ks 😉
basia
@lindehydrocart30

Vaak is bij een Guldner ; de S een aanduiding voor "snell " dus met een andere overbrenging in bak waardoor hij iets sneller loopt .
Palletje
@ basia volgens mij geld die "s" aanduiding alleen maar voor de G-serie.
Op dit adres kun je vast wel zo'n boek krijgen wat je wilt hebben is dan wel een kopy.

Mevr. M.C.M. van Schie
Postbus 5 6 6 8 2
1040 AR Amsterdam
telefoon: 020-6164375 (na 19.00 uur)
fax: idem (dagelijks)
e-mail: landbouw@eden.nl
gerrit-verhoef
Ik zoek handleiding van 2f1 M.A.N.tractor G verhoef

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner A2K ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!