Illustratie van:

Ford 2000 - electrisch schema

Hallo,
Graag had ik een electrisch schema van een Ford 2000 3 cylinder bj. 1971 gevonden. Is wel handig denk ik om nieuwe kabelboom die ik reeds heb aangeschaft te kunnen aansluiten.
Bij het plaatsen van nieuwe brandstoftank sommige zaken moeten loskoppelen, bij het terug aansluiten van contact en lichten e.d. waarschijnlijk ergens een verkeerde aansluiting gemaakt want de boel stond bijna in brand. Kan er iemand helpen ? Alvast bedankt !!

Groeten,

Zorro

Deel dit topic

Reacties

JD_POWER
Ik zou je graag willen helpen maar ik heb niet zo schema beste kun je even langs een mechanisatiebedrijf gaan en even vragen als hun zo schema hebben als ze die even willen kopieren voor je.

ik heb bijna net zo probleem maar dan met de spanning regelaar daar komt rook uit maar het is geen rook van kortsluiting ofz maar het hoort niet dus maar alles doet zo als het hoort kga vamidag even naar een ford mechanisatiebedrijf bij mij in de buurt informatie vragen dan zal ik gelijk wel even naar een schema vragen.
Jos van Kooten
Als je mij je mailadres geeft heb ik dat wel voor je.

Groet Jos
zorro
Bedankt hé mannen. Met zoveel hulp gaat dat goed komen...

Groeten,

Zorro
ford 3600
@Jos van Kooten

jos is dat schema van een 2000 het zelfde als van een 3600
silhouette
Hoi

zou je mij het schema van een ford 2000 ook kunnen sturen naar mijn e mail?

en heb je eventueel nog andere informatie of documentatie?

tom.billet@telenet.be

groetjes

tom

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!