Ervaringen TLS / metaltech haakarm

Ik ben benieuwd of hier mensen zijn met ervaringen met de haakarm systemen van TLS of metaltech, lijken mij dezelfde machines onder andere naam en het schijnt dat ze in belgie gebouwd worden. ben vooral benieuwd naar de kwaliteit van deze machines.
tlsequipment.be/
martijn1998

Reacties

Mdbm
Ik heb er net een gekocht. Volgens lij is het niet Belgisch, maar het ziet er zeer degelijk en goed afgewerkt uit. Als nadeel vind ik dat hij zeer traag kiept. Ook met een pomp van 100liter per minuut. Ergens wordt de olietoevoer te hard gesmoord, maar dat wordt wel opgelost. TLS geeft wel topservice en zeer duidelijke uitleg.
basia
Zou het ook Pools kunnen zijn ?
Metaltech SP .
Landbouw aanhangers .
Adres : Orla 6 78650
Miroslawiec Polen

www metaltech .com pl
martijn1998
Heb zelf ook gevonden dat het inderdaad metaltech machines zijn die in polen gemaakt worden, worden ook wel onder de naam tls of beboma verkocht
Mdbm
@martijn1998 Op mijn systeem staat ook de metaltech kenplaat. Ik denk dat TLS gewoon een invoerder is.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!