Illustratie van:

David Brown 770 -

Ik ga mijn david brown opknappen
maar wat is nou de beste en makkelijkse manier om hem te schuuren?
met remreiniger ontvetten kan dat ook?

Deel dit topic

Reacties

lindehydrocart30
Eigenlijk moet je het plaatwerk even laten stralen 😉 dan is meteen al je roest weg. schuren kan ook wel, gewoon met een schuurmachine 😉 eerst goed schoonmaken met de hogedrukspuit, dan ontvetten. wij ontvetten zelf altijd met ontvetter, (normaal moet je dat verdunnen, maar dat doen wij niet 😛 ) kun je op de trekker spuiten met de compressor, even laten inweken, en dan spuit je alles er zo af 😉
mbvaltra
Ik zou inderdaad voor stralen gaan. (als die mogelijkheid er is), en anders gewoon zoals lindehydrocart30 zegt. Goed ontvetten en goed de roest weg halen.
Wimsumar
Beste YvoJacobs: Gebruik voor het ontvetten van de opnieuw te verven trekkerdelen A.U.B. een ontvetter die daar voor bestemd is.
Remmenreiniger ontvet ook maar bevat soms bestanddelen waarbij je jezelf "de haren uit de kop trekt" ( als er nog wat van over is(!) ) als het verkeerd gebruikt is.

Lees: kartblog.info/2011/03/…
mbvaltra
@Wimsumar

Kan dus ook maar beter stoppen met douchen met remmenreiniger 😃
Wimsumar
Beste MBValtra: Op sommige plekken is het best handig als het kaal is. Het is beter een keer met remmenreiniger douchen dan je bilnaad scheren 😉
yvojacobs
Ja het plaatwerk laat ik stralen ma het blok doe ik dan gewoon schuuren

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 770 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
6