Boeren bezetten volgende week meerdere dagen Binnenhof, nieuwe verkeerschaos dreigt

Boeren en andere demonstranten bezetten vanaf volgende week woensdag het Binnenhof in Den Haag. Daarbij doen ze eerst rijksgezondheidsinstituut RIVM in Bilthoven aan, zo maakt zegsman Marc van den Over van actiegroep Farmers Defence Force bekend. Zij zijn het niet eens met de stikstof-berekeningen van het instituut.

Het LTO heeft liever dat de boeren nog even wachten met nieuwe protestacties.

Voor de actie, die tot nu toe geheim was gehouden, zijn naast de boeren ook vissers, burgers en mensen uit de bouw opgeroepen. Vanuit de bouwsector hebben zich al demonstranten gemeld, hoewel koepelorganisatie Bouwend Nederland niet achter de actie staat. ,,Wij kunnen met de toezeggingen van het kabinet over het stikstofbesluit voorlopig uit de voeten’’, stelt woordvoerder Richard Massar.



Bron: ad.nl/binnenland/…

Bron

Privacy settings
myprivacy.dpgmedia.net

Deel dit topic

Reacties

+7
Ik weet niet goed wat ik hiervan moet vinden. Ik hoop in ieder geval dat ze een paar mensen bij zich hebben die goed de pers te woord kunnen staan.
Adaptief boeren
Burgemeester Krikke heeft nu niets meer in de melk te brokkelen, haar opvolger kan zijn borst nat maken 😆
+1
jvt
Wil je op het binnenhof komen zul je toch paar diepladers met wat zwaarder spul mee moeten nemen dan een traktor van pakweg 6 ton met voorlader, Niettemin, succes, maar denk dat den haag rond binnenhof net ff iets meer neer zet dan wat bouwhekken
+12
Dirk van Zetten
Als ze het volgende week nog niet begrepen hebben, dan eind november grootste protest in nl geschiedenis en zal den haag voor heel de wereld voor schut gezet worden.
+8
broeker
@Dirk van Zetten en daarna brussel samen met de duitsers, belgen, fransen en verdere gegadigden
Pluto
Ze wachten jullie op met de legionella bus !!.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden farmers defence force , agractie en boerenprotest geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0