Ford 5610 - Tankmeter en gepiep onder dashboard

Hallo ford en mede trekker liefhebbers.

de tankmeter van mijn 5610 is kapot. nu heb ik even het draadje naar de meter gepakt en tegen de massa aangetikt en dan gaat hij op het instrument wel op en neer dus het ligt aan de meter zelf? kan er iets voor de hand liggends aan de hand zijn of is de meter gewoon overleden?

sinds ik de trekker weer inmekaar heb, de cabine is er af geweest voor het restaureren. piept er iets onder het dashboard. alsof er ijzeren platen over elkaar heen knarsen. als er iets in de hef hangt en de hef gaat omhoog of het werktuig danst dan piept het daardoor. ook onder het rijden hoor je het continu wat aardig stoort. weet iemand hier iets van wat het zou kunnen zijn?

groeten jan

Deel dit topic

jannie2001

Reacties

JeffreyJD
Wij hebben hetzelfde probleem met de tankmeter
blauwe tractor
Dan heb je vergeten de muizen korrels te leggen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!