Mc-Cormick D 320 - Tractor gaat niet uit.

Hallo specialisten,
Bij het terugzetten van de gashendel, slaat mijn tractor niet af. Aan het mechanisme ligt het niet, dat is al gecheckt. Ook de hendel aan de dieselpomp gaat niet verder terug. Het moet dus inwendig aan de pomp liggen. Heeft iemand een exploded view of weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Groeten uit Zuid Limburg.
911candy

Reacties

mikejd
Doet die dit alleen bij koude motor of ook bij warme motor?? onze D-326 doet het ook alleen bij koude motor wil die niet uit dan is het een kwestie van koppeling intrappen of ff in de versnelling drukken klaar!!
911candy
Hij doet dat altijd, koud en warm. Ik zet hem nu uit door de koppeling te laten springen, hier heb ik echter geen vrede mee en wil dat ding goed laten functioneren.
jaspercasedriver
Mijn 436 doet dat ook moet ik altijd ff gaspendaal iets omhoog trekken
911candy
Het probleem zit niet in het pedaal of de rest van het stangenmechanisme. Het zit duidelijk in de dieselpomp. Is hier ergens iets over te vinden? Een dieselpompreparatie-handleiding of iets dergelijks?
wh1257
Normaal is er nog een extera regeling om de gashendel te zetten zodat hij wel stilvalt
911candy
Ik heb gekeken op de pomp, ik kan geen extra regeling vinden helaas.
RF-HanomagR19
De buurman had ook Cormick (type weet ik niet) maar die liep te zachtjes naar zijn zin. Kwam die vrolijk terug van zijn testrondje (ging 7 km/h harder) maar toen kreeg hij hem ook niet meer uit. Klein beetje terug draaien van een stang en probleem was opgelost.

Bij jouw niet hetzelfde verhaal?
mikejd
@RF-HanomagR19

dat zou heel goed kunnen omdat je zo je toerental hoger hebt liggen als je het gas dicht zou doen probeer is dat maar eens
911candy
Het hele stangenmechanisme heb ik al ontkoppeld. Hier zit niet het probleem. Het moet aan de pomp liggen. Zit er aan de pomp zelf ook een stelschroef die ik in of uit kan draaien?
Wimsumar
Beste 911Candy: De theorie bij een lijnpomp is dat de motor stopt doordat de brandstofpompplunjertjes zover teruggedraaid wordt dat ze geen opbrengst meer geven. De tandheugel die dat binnen in de pomp bewerkstelligt kan dus niet ver genoeg terug. Of dit simpelweg met een stelschroefje opnieuw is in te stellen weet ik zo niet uit te leggen.
Ernst-Jan
Met de voorhamer paar beste klappen uitdelen 😛
IHC-power
Bij jou in de buurt woont een man die alles van pompen kent en echt heel heel goed is in zijn vak. Heeft van onze Cormick's ook al enkele pompen gerepareerd. Anders moet je die gwn een belletje geven. Nummer kan ik je wel geven mocht je het nodig hebben. 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!