Even voorstellen: Sjakko van Houwelingen

Met name de oude tractoren, is toch waar de meeste passie naar toe gaat. Je moet de motor horen en ruiken! In 2015 viel mijn oog op een volvo bm 800. Ik wist nog weinig van het merk af... De trekker was eigenlijk nog maar net gestart en had hem in gedachten al gekocht. Samen met mijn tweelingbroer en vader zijn we echte Volvo-liefhebbers geworden;) Het is dan ook erg leuk om te zien hoe iedereen hier zijn passie deelt!
Sjakko van Houwelingen

Reacties

kramer
Welkom Sjakko, morgen een rit rijden met 3 Volvo`s.
@kramer Klopt!
+1
schluterman
@Sjakko van Houwelingen welkom hier op tractorfan. En inderdaad laat de foto's maar komen van de mooie volvo
a3vandiejen
@Sjakko van Houwelingen Was na afloop toch weer gezellig een zaterdag.
+1
@a3vandiejen ja genieten! Ondanks De natte dag, bar schik gehad en het biertje smaakte niet minder 😋
+1
Arie_MF
Welkom, je komt uit de buurt zie ik, deed de Volvo mee in Hoogblokland?
Nee in Hoogblokand heb ik nooit mee gedaan. Groot liefhebber van trekkertrek, en een paar keer mee gedaan. Maar gebruik hem nu eigenlijk alleen nog maar om een toertochtje te rijden, maai en snipperwerk.
+2
stijn-de-bock
Laat de foto's maar komen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!