Waar moet je op letten bij de aanschaf van verstralers?


Krachtige FERVOR-verstralers van Wesem in de spotlights
Je kent ze wel, die krachtige verlichting bovenop zware trucks of 4x4 voertuigen. Deze FERVOR-verstralers van Wesem verlichten niet alleen de weg waarop ze rijden, maar maken elk voertuig volledig uniek. In dit blog gaan we in op de functionaliteit en voordelen van deze WESEM-verstralers, de beschikbare soorten en op welke aandachtspunten je moet letten bij aanschaf.

Voordelen verstralers van Wesem
Door de LED-technologie zijn deze verstralers meer dan energiezuinig en uiterst effectief. De lamp bevat maar liefst zes power LEDS, zodat de krachtige lichtbundel efficiënt in één richting wordt geleid. Het licht straalt natuurlijk en oogvriendelijk licht uit tot wel 500 meter voor het voertuig.

We zetten de belangrijkste voordelen van Wesem FERVOR-verstralers voor je op een rijtje:

⦁ Modern en fris design voor charismatische look;
⦁ Compleet hermetisch afgesloten (IP67 en IP69k-classificatie);
⦁ Energiezuinig door LED-technologie;
⦁ Langdurig gebruikersplezier.

Verstraler soorten
De Wesem FERVOR-verstralers zijn verkrijgbaar in twee diameters, namelijk 180mm en 220mm. Daarnaast is de behuizing beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heb je de verstralers met een zwarte behuizing, een moderne chromen omkleding of een zwarte behuizing met chromen voorkant. Standaard wordt een beschermkap meegeleverd. Door de variatie aan mogelijkheden is er voor ieder voertuig een verstraler-set te vinden waar die past bij jouw smaak.

Aandachtspunten aanschaf Wesem FERVOR-verstralers
Waar moet je op letten bij de aanschaf van Wesem FERVOR-verstralers? Allereerst is het belangrijk te beseffen dat deze verlichting enkel wordt aangeboden door geselecteerde dealers van autoverlichting. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare partij die garant staat voor de kwaliteit van dit type verlichting en hier te allen tijde gedegen advies over kunt ontvangen. Bij werkenbijlicht.nl kun je terecht voor al uw wensen met betrekking tot Wesem FERVOR-verstralers. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 8.9 weten deze lichtspecialisten als geen ander te adviseren welke type lamp past bij uw voertuig en wensen tegen scherpe tarieven.

Ontdek het aanbod van Wesem FERVOR-verstralers bij werkenbijlicht.nl.

Deze blogpost is mogelijk gemaakt door werkenbijlicht.nl.
 Werkenbijlicht.nl | Scherpe prijzen | Betrouwbare kwaliteit (werkenbijlicht.nl)

Werkenbijlicht heeft het grootste assortiment verlichting voor tractor, truck, auto & werkplaats. Bekijk ons ruime assortiment online of bezoek onze showroom.

Alex Miedema

Reacties

+2
GerbertXL
Beetje kinderachtig alex, reclame op een forum plempen en vervolgens reacties weghalen als je het niet aanstaat.
Alex Miedema
@GerbertXL ik heb geen reacties weggehaald. Ik heb wél het oorspronkelijke bericht weg gehaald omdat er een fout in zat.
GerbertXL
@Alex Miedema Aha in dat geval trek ik dat in. Blijft de vraag waarom je persberichten met misleidende titel hier neergooit.
Ik vind "trekkerflep doet het ook" overigens een goede smoes.
Alex Miedema
@GerbertXL trekkerflep doet het ook hoor ik net!

Zonder gekheid, dit is een advertorial. Dat doe ik niet vaak, omdat ik er zelf ook niet van houd. En ik doe het zeker ook niet weer op deze manier. Een volgend gesponsord item schrijf ik zelf gewoon...
+1
GerbertXL
@Alex Miedema Oftewel een advertentie onder valse voorwendselen.
Als je het liever niet doet, doe het dan niet! Op je eigen site, leef je uit, op een andere site, nee.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden uniek , power , advies , meter , verlichting , maken , 4x4 , type , lamp , rijden , aanschaf , garant en licht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!