Boeren imago weer opgekrikt

Terwijl er in Rotterdam gereld wordt door Koerden en Turken hebben de boeren zich vandaag super gedragen! 👌🏻

[url]https://twitter.com/deredacteur_/status/1184503689173766146?s=21[/url]

















Deel dit topic

Reacties

+8
Tinus
[url]Https://twitter.com/deredacteur_/status/1184486959584071680?s=21[/url]
producent
Zomaar leuke interviews

ad.nl/video/…
+1
producent
‘SUV's zijn op één na belangrijkste oorzaak van stijging CO2-emissies’
Populaire SUV's waren tussen 2010 en 2018 de tweede belangrijkste oorzaak voor de stijging van de CO2-emissies wereldwijd. Dat meldde de directeur van het Internationaal Energie Agentschap (IEA) deze week.

Ster in automobielindustrie
,,Bovendien is de ster van de automobielindustrie qua groei niet de elektrische auto, het is de SUV. In 2010 waren SUV's goed voor 18 procent van de autoverkoop in de wereld, in 2018 was dat meer dan 40 procent!”
Het gevolg is volgens Birol dat de SUV's de afgelopen tien jaar de op één na belangrijkste oorzaak waren voor de toename van CO2-emissies, achter de energiesector, maar vóór de zware industrie (staal, cement), zware vrachtvoertuigen en luchtvaart.
Vandaag de dag rijden er 200 miljoen SUV's in de wereld, tegenover 35 miljoen in 2010. Omdat SUV’s zwaarder en minder aerodynamisch zijn, verbruiken ze volgens Birol een kwart meer ten opzichte van een gemiddelde personenauto.
+3
jammermaarhelaas

Aan iedereen was gedacht, de carnivoor, de omnivoor en de herbivoor.

Wat over blijft gaat naar minder bedeelden in DenHaag, niets wordt weggegooid.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0