Illustratie van:

PZ HS-360 - Installeren na totale renovatie

Veerhouders en veren installeren

Deel dit topic

Reacties

flip1150
Waarom moet je die nog maken als je klaar bent met een totale renovatie?
Gedebo
@flip1150 Hoi, dank voor de reactie;ik had hem opnieuw gespoten en moet nu de opbouw nog weer uitvoeren.
Ik zie verschil in de tandhouders die ik weer moet monteren . Met behulp van filmpje op utube kan ik veren en tanden wel weer monteren maar de vraag is hoe om te gaan met de verschillende soorten tanden die als complete set heb gekocht
flip1150
Je hebt tanden voor de linker rotor en voor de rechter rotor. Je hebt brede en smalle tanden die je om en om moet monteren. nu weet ik niet uit mijn hoofd welke kleur op welke rotor moet maar uitgaande van de rechter rotor (als je er achter staat) moeten de tanden zo gemonteerd worden dat als ze wat tegen komen de veer verder opgerold word.
Ik denk geel is de rechtse rotor
flip1150
@jens-vanderpoorten dan zal blauw links zijn
Nagekeken als je voor de machine dus kant waar je an de tractor hangt is blauw rechts en links zijn de tanden gemarkeerd met gele verf
Gedebo
Hier kan ik wel wat mee ! Bedankt voor de hulp
vgpidw
deerejohn
Als die tanden niet omhoog komen heeft dat nog gevolgen voor de werking
Sjon
@deerejohn denk van niet. Als je gaat rijden zonder dat de rotors draaien gaan de tanden de grond in, zijn ze helemaal krom.
deerejohn
Oke maar als de aftakas aan staat doet de machine gewoon zijn werk

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ HS-360 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0