Illustratie van:

Howard Frees - Welke olie of vetsoort hoort erin de kettingkast van een Howard frees ?

Sinds kort ben ik in het bezit van een 110 cm brede oude Howard frees, weet iemand wat er van origine in de kettingkast moet, vet of dikke olie ? Enig idee wat het peil hiervan moet zijn ?

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Hangt er een sterke geur als de vuldop los draait? Zit er een dop halverwege de kettingkast? Draait de ketting snel? Als je geen een van deze vragen met ja kan beantwoorden. Moet er vet in.
+1
renault 89
Hallo , in onze howard HR 20 moet dikke olie sae 140 aan de achterzijde van de kettingkast zit een kleine plug dit is peil en door machine achtrover te leggen tevens aflaat plug .vullen vanaf boven de dikke plug halverwege is om ketting spanning te controleren succes
Polderjong
@renault 89 Bedankt voor de info, duidelijk voor mij
Polderjong
@renault 89 Weet je toevallig ook welke dikte olie er in de tandwielkast boven op moet ?
MaxxuM4ever
@Polderjong dacht gewoon dezelfde olie.
renault 89
@Polderjong de zelfde olie als in de ketting kast kan in de haakse overbrenging

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Howard Frees ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0