Stro pers

Wat is beter N-H stropers of vicon stro pers. en wat zijn de voordelen van allerbij en de nadelen? ik ben aan het kijken voor een pers. wat is het beste? en waar kan ik er op internet over zoeken?
wie kan mij helpen?

Deel dit topic

Reacties

newhollandtsa
Dan zou ik echt voor een Nh pers kiezen of een claas niet omdat ik nh Fan ben maar ik heb een hele slechte ervaring met een vicon pers. Wij hebben thuis een claas quadrant 2200rc en die maakt ook echt hele mooie strakke pakken van 300kg
hilbertvdberg
Ik heb ook al eens gehoort dat vicons niet de besten zijn, en hier in de buurt rijden er ook niet veel van.
klontje
Ik zou een vicon nemen
HolderB12
Je bedoelt zeker een kleine pakken pers..?
Grootpakpers zou ik naar een Krone Big Pack uitkijken. Goed gevulde harde baal en uiterst betrouwbare machine.
Inter1246fan
Hier in zuid limburg rijden er veel mer new holland BB persen. Die zijn heel goed. We hebben er zelf ook ervaring mee op de boerderij en er komen zeer goede pakken uit. mooi vast en een mooi formaat.
-Anne-
Wij zijn op zoek naar een klein pak pers geen grpte 😉
paardeboertje
Een welger
das de beste kleine pakken pers
krone Big Pack de beste grote pers
newhollandtsa
Koop alstjeblieft geen vicon. Dat heeft mij al heel wat nachten sleutelen en vloeken gekost wat een kut ding 2 pakken persen en weer 2 uur sleutelen nou dat schiet op en je mag wel oor kleppen op hebben rammel bakken.
tractortje
Claas
dat rijd een loonwerker uit de buurt mee zeer goede pers
newhollandtsa
O wacht je zoekt een kleine pakjes pers dan zou ik voor een nh of welger, claas gaan daar mankeert nooit wat aan.
mf 35X driver
Welger of new holland
BenIH
Één tip: koop geen oude rommel. Dan krijg je gezeik met knupapparaten die in de soep lopen (hebben wij met 2 claas hogedrukbalenpersen gehad)
na deze 2 hebben we een welger ap53 gehad, die door tandwielslijtage een tandje over had geslagen en daardoor had de perswagen de tanden afgeslagen. Verder beviel de welger wel veel beter dan de claasen. Compact, constante balen en zéér weinig losse balen in vergelijking met de claas.

Maar eigenlijk moet je aan die oude rommel alleen beginnen als je er veel plezier aan hebt!
BenIH
-
pino
IK heb nog n welger ap 71 staan. is te koop.
goeiedag eem
@ roelarkink, wat zoek je een grootpakpers of een kleine pakken pers? En Hoeveel wil je er mee gaan persen, en wat is je budget. Dit zijn wel belangrijke dingen om te weten voor dat we allemaal dingen gaan roepen waar je noets aan hebt
menke
Inderdaad wat is je butget ongeveer.
En welke breedte pickup had je in gedachten.
En hoeveel pakken wil je er per jaar mee persen??

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
5