Renault 1451-4 - MANUAL GEZOCHT! Handleiding gezocht voor een renault 1451-4 , heb al gezocht kan geen een vinden . hoop dat jullie mij kunnen he

Hallo , ik heb zojuist een renault 1451-4 gekocht alleen ben ik nog een manual nodig.
heb al veel sites bezocht maar kan het niet vinden, nu hoop ik dat een van jullie mij misschien uit de brand kan helpen.
M.v.g
Reinder renting
reinder-renting

Reacties

+1
renault 89
Heb je fotos van je tractor ?
renault 89
1451-4 is de grootse uit die serie beul van een trekker heb je fotos hoe zo een er uit ziet na 30 jaar of meer ?
jvt
@renault 89 heb een 1181-4 gehad, een gele. Machtige 226-6 motor, maar achterbrug was toch maatje te licht voor een dikke mengwagen erachter. Maar de aftakas van steyr 9115 en 9115 idem, dus geen schande. moderne trekker voor zijn tijd met omkeerbak, helaas draaicirkel van een jewelste, nu een tm190 met supersteer aan de menger, heerlijk om hier mee achteruit de vrij smalle voergang op te steken in verhouding met de renault
renault 89
@jvt de 1181-4 is ook heel iets anders als een 1451-4 de 1451-4 had geen omkeer maar ZF achterbrug en ZF vooras en geen centrale vooras aandrijving zoals en 1181-4 met een carrao vooras had . maar net als grotere type deutz, cormick , en fendt en eicher en schluter ZF achterbrug en bak + vooras maar ook grote draaicirkel .
reinder-renting
@renault 89 de trekker moet nog komen dus heb nog geen fotos, ben een beetje informatie aan het zoeken alvast. Maar er ligt inderdaat een zf vooras zf versnellingsbak en achterbrug in de trekker.
renault 89
@reinder-renting oke , we zie de fotos graag komen
Reinder renting
@renault 89

(klik om te vergroten)

renault 89
@Reinder renting ziet er nog netjes en compleet uit.! achter de turbo geen demper ?
Reinder renting
@renault 89 nee klopt zou ik wel graag weten maar de uitlaat bouten en moeten zijn zo dusdanig verroest dat ik hem eerst maar ff laat zitten totdat ik iemand heb die dat kan oplossen.
+1
koksieeeee
@Reinder renting is de trekker er al?
+1
Reinder renting
@koksieeeee

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 1451-4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!