Illustratie van:

Deutz-Fahr DX 6.61 - Verschil tussen agrostar 6.61 en DX 6.61

Beste deutz fan.s even een vraag kunnen jullie me eens vertellen wat het verschil is tussen agrostar 6.61 en de DX 6.61 m.v.g steyrlanzboy

Deel dit topic

Reacties

+1
vedder
In eerste instantie volgens mij niks, later zijn volgens mij bij de introductie van de kleinere vrijzicht uitvoeringen enkele wijzigingen doorgevoerd aan de cabine ( hoger, breder dak, losse lampen en andere deuren) Maar volgens mij was dit nog niet bij de wijziging van typenaam.
MRVNDT
@vedder klopt. Alleen up technische zicht geen effect dat namen wijzigen.
@vedder @MRVNDT is dat hetzelfde verhaal bij de dx4.31 en agroprima 4.31?
MRVNDT
@ronald-deutz-fahr dat denk ik wel
+1
vedder
@MRVNDT denk ik ook, bij de agroprima kwamen er later ook kleine wijzigingen. Maar hier veranderde wel de spatbordbekleding van blauw naar grijs en het cabinedak werd grijs ipv groen. De pluspower uitvoering kreeg iets meer pk en nieuwe portieren. Sieberg maakte daar zelf 4.36 van.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.61 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN