Deutz D40 - d40.2 motor uitbouwen

Ik ga de motor binnen steken voor te reviseren. nu alles is los en trek ik de motor naar voor. Is het normaal dat de koppeling mee komt? Ik veronderstel van wel. maar ik trek een as mee uit de versnellingsbak. Is dit normaal? en hoe lang is deze zo? Graag snel tips.
snakeman

Reacties

Yanmarthomas
Dan trek je de price as mee zit die as in je koppelingsplaat geschoven?
RPCounty
Die kun je mee laten komen naar voren en later uit de drukgroep trekken en dan zo weer de bak in drukken. Zit gewoon een verbindingsbus in het koppelingshuis. Dus geen paniek....
Yanmarthomas
Maar kan inderdaad zoals hier boven genoemd geen kwaad en kan je zo weer terug steken in de versnellingsbak
RPCounty
@Yanmarthomas ja. Das geen probleem
snakeman
Ok bedankt. Heb de motor terug samen geduwd en wat meer gekanteld en dan nog eens getrokken. Zo kon ik de as terug duwen zonder probleem. Had eerst schrik dat ik die as er niet meer ging inkrijgen zonder versnellingsbak te moeten open doen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D40 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!