Minister doet geen enkele harde toezegging aan bouwers, behalve een slap 'het land gaat niet op slot'

Volgens verantwoordelijk minister Carola Schouten gaat Nederland „niet op slot” en kunnen bouwprojecten doorgaan. Het kabinet is bezig met maatregelen om te voorkomen dat de bouw plat komt te liggen, maar weigert de normen direct te verhogen.

De presentatie van het protest is in de handen van een kleuterjuf. Bussen met bouwers worden tegengehouden. Het Malieveld lijkt halfleeg door de blokkades van de politie. Iedereen komt te laat, terwijl de pers de eerste camera's alweer inpakt.

Een blamage.

Dit topic is ook zichtbaar op het Prikkebord


 Minister tegen bouwers: land gaat niet op slot (rd.nl)

Volgens verantwoordelijk minister Carola Schouten gaat Nederland „niet op slot” en kunnen bouwprojecten doorgaan. Het kabinet is bezig met maatregelen om te voorkomen dat de bouw plat komt te liggen.

Nieuwsgrazer

Reacties

rene-de-jong
Ook Bob de bouwers hou je niet voor de gek...
+1
Adaptief boeren
Lachen in Den Haag, mijn broertje ging demonstratief op straat liggen en andere deden het massaal na, komt er zo'n diender, u moet gaan staan anders nemen we u mee, o gezellig waar gaan we heen? Toen ging ze maar naar de volgende haha 😆

(klik om te vergroten)

langeslagdiesel
Had niemand pallet vorken mee dan aan de wiellader? Moet je altijd bij je hebben als je op pad gaan he.,,,,,,,,, jammer weer. Maar als het zoooooo, doorgaat met veel praten en niks zeggen in de Haag dan is opknappen van het Malieveld voorlopig nog niet nodig vrees ik. ( sorry. Is al gefreesd 🤫😬)
pietjepuk
Standaard antwoord van schouten. we begrijpen het en gaan het bekijken
Pluto
@pietjepuk Ze deed toch de toezegging ,,,, Als de stikstof uitstoot nul is mag je bouwen ???. Hoe simpel kan het zijn .
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden schouten , nederland , bouwprotest en grondinverzet geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!