Volvo bm 350

Hallo

ik had een vraagje ik ben een volvo bm 350 aan het opknappen en nu was mijn vraag aan mensen die er een hebben of op rijden of het jullie bevalt en of hij lekker ijdt en schakelt

Deel dit topic

Reacties

radium45
Het schakelen is lekker ouderwets, af en toe een kraakje. voordeel van deze is wel dat je de hoog/laag gewoon onder het rijden kunt schakelen. Is als het ware een tussenversnelling. Het weggedrag is perfekt, stuiterd niet, slingerd niet en natuurlijk een fantastisch geluid.
zeppertje14
Haha das mooi om te horen maar kan je ook terug schakelen onder het rijden?
radium45
@zeppertje14

De hoog laag gaat redelijk goed en de versnellingen moet je kennen, echt op de ouderwetse manier, tandwielen op de goede snelheid brengen en op gevoel doordrukken.
VolvoBm 2654
Niet stil te krijgen 😃
radium45
@VolvoBm 2654

in verhouding tot de pk,s die ze hebben zijn ze beresterk ja. En nog nooit een 350 meegemaakt die motorisch slecht was.
zeppertje14
Als die 350's het heel zwaar hebben dan kan je de slagen tog tellen zeggen ze 😃
radium45
@zeppertje14

Klopt inderdaad, soms moet je goed luisteren of hij nog klappen geeft of dat hij afslaat, voltoeren loopt zon ding ook maar 1800 toeren, heeft al 540 op de pto bij 1500 dacht ik.
chielploeg
Ik doe het op het gevoel dubbelklutsen
Landini 6500
Het zijn toch de mooiste oldtimers

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0