Valtra 900

Gister schakelde onder het maaien ineens de Front-pto uit. We waren met 2 maaiers bezig, een achtermaaier, kuhn 280, en voor een lely van 280. Heeft iemand een idee hoe dit zou kunnen?

Deel dit topic

Reacties

weurding
Als je hier wacht op het verlossende antwoord duurt het wel even eer je weer maait, zou de vraag aan je mechbedrijf voorleggen 😉
Fast Eddy
Los contact bij de frontaftakas of de electromagneet is kapot.
Mc_douwel
Los contact of breuk in de bekabeling wou hij n og wel weer aan of helemaal niet hebben ook wel eens gehad onder het schudden aftakas uit kon je zo weer aan doen was een contactprobleem
Malf
Zekeringen controleren om te beginnen
massey8690
Bij ons gaat de achteraftakas weleens uit als je echt te veel aftakas toeren maakt bijv. 1120 aftakas toerern terwijl 1000 normaal is 😉 is een veiligheid voor de machine.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1