Gezocht: Steunen / poten maaibord Claas Matador

Ik ben op zoek naar een set steunen of poten om het maaibord (3 meter, geen wagentje beschikbaar) van een Claas Matador gigant op te zetten. Is er iemand die hier wat voor heeft liggen, of is er origineel destijds iets voor geleverd? Te koop, te lenen, of om na te maken. Aan de achterkant zitten buizen waar mogelijk iets op past.
MaikMF

Reacties

+1
Fendt926Driver
Zitten er buizen of net als bij de gras en maisbek van onze jaguar stukjes koker 60 60 vaar een koker 50 50 door kan schuiven om als steunpoot dienst te doen.
MaikMF
@Fendt926Driver De buizen zitten aan de achterkant van het maaibord, maar dan zouden er poten in of omheen moeten met een paar bochten naar de buitenkant toe. Recht naar beneden kan niet, omdat met het terugrijden de onderste koker van het invoerkanaal in de weg zou zitten. Het hele maaibord moet als het ware achterover gekanteld worden zodat eerst de onderste balk eruit komt, en dan de bovenste knobbels uit de gaten komen.
+1
Fendt926Driver
@MaikMF ok bij de hakselaar zitten onderaan 2 dwars pinnen van 30mm tegen de bek aan en dus die haken in de bovenkant.
Om die pinnen komen 2 halve manen met een borgmoer
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!