Illustratie van:

Kubota B5000 - Manual

Vandaag een 2e-hands Kubota B5000 gekocht. Werkt prima. Weet iemand hoe ik aan een gebruikershandleiding kan komen en eventueel kan downloaden? Op Kubota.com staan alleen de nieuwere types. Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

MattijsDeSmedt
Soms heb je het geluk dat je voor 10 euro of minder een versie vind op Kapaza of Tweedehands.be... Je moet er wel geluk in hebben, want je zoekt altijd op een specifiek type, en ofwel houden de eigenaars de handleiding, ofwel wordt hij meegegeven bij verkoop, ofwel worden ze weggesmeten...
Frako
Oke, bedankt voor je reactie. Ik ben (als Audi rijder... 😄 vooral benieuwd naar de diverse functies van de hendels.... die zijn edelij standaard op elke tractor denk ik, maar in ieder geval op de B5000. Kan iemand me daarbij helpen?
de yanmarman
Yenibiz heeft handleidingen
sanderbo
Ik denk dat als je hier fotos neerzet van die hendels dat je al enorm op weg wordt geholpen.
de yanmarman
@sanderbo

idd, zo ingewikkeld is het niet
Riko
Ik heb ook sinds kort zo een Kubota'tje en heb met trial en error alles zelf gevonden.
mathias-deneire
Voor de volledigheid

google.be/url/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
26